Nu cumpăraţi produse româneşti!

Se pare că nu sunt singurul individ care devine nevricos la un concept găunos, precum „fabricat în România”. Adrian Ciubotaru a scris un articol prea marfă încât să îl trec cu vederea în care explică, aplicat, pe puncte, de ce nu crede într-o astfel de strategie. Nu o să fiu redundant, aşa că pentru alte argumente obiective citiţi pe blogul lui Adrian.

Ieri primesc pe messenger un mesaj mai mult decât stupid. Genul ăla de mass imbecil, pe care nişte imbecili îl trimit mai departe pentru a imbeciliza şi pe alţii. “Italia in scandalul inceput impotriva noastra nu tine cont ca Romania estea saptea tara ca marime in U.E. si o piata de doua zeci de mii de consumatori pentru firmele italienesti care au avut vanzari record la noi in ultimii ani. Pana vor invata sa faca diferenta intre romanii onesti si tiganii infractori sugeram ca, in forma de protest, sa nu mai cumparam produse italienesti ca Peroni ,Lavazza, Indesit ,Ariston, Ace ,Parmalat, Malizia, Intesa, Martini ,Bacardi, Stefanel,Cellini, Swarosvchi, SOVER, ALVIERO MARTINI, CERUTTI 1881, GIANFRANCO FERRE, CAVALLI, LAURA BIAGIOTTI, FIAT, ALFA ROMEO, MASERATI. Au parte cam de multe apreciere pentru cat tupeu au, nu credeti? Daca esti de acord, da mai departe! (un mos italian a violat o fetita de 4 ani , fara scandal”.

În weekendul trecut am aterizat la Roma. Probleme personale, deloc plăcute. Şi poate că par subiectiv, dar nu sunt. Stau între italieni, mă izbesc de ei peste tot, doar e ţara lor, au şi ei bugetarii lor nefutuţi de dimineaţă, dar au şi oameni de bună credinţă, nerasişti, nenimic. Citesc ieri, pe prima pagină a unui ziar gratuit, că în Italia una din 16 infracţiuni este comisă de romani, dar că în Roma românii sunt autorii a 25% dintre faptele grave, penale. Tot ieri, în alt ziar, tot pe prima pagină, era descrisă pe larg isprava acelui monstru pedofil italian.

Nu pot spune că mă simt în siguranţă. Nu îmi e frică de manifestaţii politicianiste ale extremei drepte. Am întâlnit mulţi italieni pur şi simplu normali la cap care înţeleg că nu eşti musai răufăctor dacă eşti român. Însă îmi e frică mai mult de atitudini precum cea a autorului acelui mass. Păi mă boule, când or să vină şi la tine la Paşcani vreo 20.000 de italieni şi or să îţi violeze bunica, sora mică, nevasta, o să îţi omoare copii şi or să ţi-i fută, atunci să scoţi, ca hribii, căpuşorul insurgent la vedere.

Te-ai poziţionat pe aceeaşi treaptă cu ei pentru că şi ei au criminalii lor. Ţi se pare ţie că nu ar trebui să comenteze doar pentru faptul că un italian este pedofil. Tu te uiţi la televizor? Vezi tu ştirile noastre? Nu numai alea de la ora cinci, ci toate de la matinale până la miezul nopţii. Pricepi ceva din ele? Ai identificat repede în ştirile lor un pedofil şi sari ca ars de cur şi noi îi prezentăm zi de zi, oră de oră.

Cred că înainte de a buluci orb într-un trend naţionalisto-cretinoid ar trebui să îţi impui să nu cumperi brânză de burduf, ţuică de tescovină, pantofi Clujana etc. pentru că sunt fabricate într-o ţară ce abundă de criminali, pedofili, violatori, pe care îi mai şi exportă, se pare. O ţară care îşi face rău singură, o naţiune masochistă, dar fudulă. Adică de o prostie crâncenă, de multe, prea multe ori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: